معرفی سریعترین خودروی جهان+ تصاویر-راهبرد معاصر
داروی جدید در آزمایش‌ها، ممکن است روند پیشرفت بیماری پارکینسون را کند کند قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است خبر جدید وزیر ارشاد درباره هنرمندان ممنوع الفعالیت سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ قصاص برای عامل جنایت در بازی خرس وسطی فیلم / گل اول مس رفسنجان به پرسپولیس در دقیقۀ ۴ پیاده‌روی روزانه می‌تواند افسردگی را کاهش دهد لحظهٔ هجوم خودرو به میان جمعیت در آلمان با دست‌کم ۱۱ کشته + فیلم وقوع زلزله ۴ ریشتری در هفتکل ایران ۱۵ - ۱۱ پرتغال/ صعود واترپلو ایران به نیمه نهایی سطح ۲ کاپ جهانی  برتری استقلال مقابل آلومینیوم در ۴۵ دقیقه اول  تساوی یک نیمه‌ای هوادار و نساجی ترکیب آلومینیوم و استقلال اعلام شد

معرفی سریعترین خودروی جهان+ تصاویر

براساس اطلاعات موجود؛ تنها 100 دستگاه از نسخه استاندارد تواتارا، 100 دستگاه استرایکر و 10 دستگاه اگرسر تولید خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۷ - ۱۰ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 May 31
کد خبر: ۹۰۰۲۶

به گزارش راهبرد معاصر؛  با این حجم تولید تواتارا تبدیل به سریع ترین خودروی جهان که دارای فاز تولید اقتصادی است، می شود.

 

 ابرخودروی اس اس سی تواتارا بی شک یکی از خاص ترین محصولاتی است که تا کنون در جهان خودرو معرفی شده است. مدتی قبل طی مطلبی به معرفی این هیولای 1350 اسب بخاری(با سوخت ویژه به 1750 اسب بخار می رسد) پرداختیم که اینجا می توانید جزئیات مرتبط را مطالعه کنید. بیشینه سرعت ثبت شده برای تواتارا 455.24 کیلومتر برساعت است.

 

اخیرا دو نسخه جدید از تواتارا معرفی شده که با نام های استرایکر و اگرسر شناسایی می شوند. در نسخه استرایکر مهندسان تواتارا روی توسعه ائروداینامیک خودرو متمرکز شده اند تا به میزان چشمگیری داون فورس را افزایش دهند.

 

اس اس سی بطور ساده و خلاصه دستیابی به هدف خود را از طریق 3 فاکتور توضیح می دهد که موجب تولید نیروی داون فورس 1100 پوندی برای تمام بدنه در سرعت 257 کیلومتر برساعت می شود. فاکتورهایی شامل: باله فعال عقب، اسپلیتر جلو و پنل های رکاب جانبی. استفاده از موارد مورد ذکر موجب بهبود 45.4 درصدی داون فورس در قسمت جلوی خودرو و 54.6 درصدی در قسمت عقب می شود. میزان استفاده از فیبرکربن در قسمت داخلی کابین نیز در مقایسه با نسخه استاندارد بیشتر بوده است.

 

گفتی است؛ داون فورس یا نیروی رو به پایین به نیرویی گفته می شود که توسط گرانش و جریان هوا به سمت پایین وارد و باعث چسبندگی بیشتر خودرو به زمین خواهد شد.

 

میزان خروجی پیشرانه تغییر نداشته و همان 1750 اسب بخار برای بیشینه آن اعلام شده است.

 

اما در نسخه اگرسر میزان خروجی به 2200 اسب بخار افزایش یافته و مجوز حضور در خیابان را ندارد. این محصول تنها برای حضور در پیست معرفی شده است.

 

براساس اطلاعات موجود؛ تنها 100 دستگاه از نسخه استاندارد تواتارا، 100 دستگاه استرایکر و 10 دستگاه اگرسر تولید خواهد شد. با این حجم تولید؛ تواتارا تبدیل به سریع ترین خودروی جهان که دارای فاز تولید اقتصادی است، خواهد شد.

 

 

در رابطه با قیمت اطلاعات رسمی ارائه نشده است./عصر ایران

ارسال نظر